Fredrikssons Äkta Smakglädje

Borgholm

Välkommen till Smakglädje!


I delikatessbutiken Smakglädje finner du lokalproducerade varor från Öland. Alla produkter är tillverkade av nogrannt utvalda råvaror och fria från tillsatser och essenser. I butiken finns bland annat gårdens ekologiska honung, marmelader, chutney, geléer och saft. Butiken matprodukter är dessutom certifierade av Eldrimner och Äkta Vara.

Sollidens Slott
387 94 Borgholm

Här når du oss

Chutney
Ekologiskt
Getost
Gårdsbutik
Havtorn
Honung
KRAV
Knäckebröd
Kroppkakor
Kryddor
Marmelader
Mathantverk
Saft
Smakhantverk
Småskaligt

I närheten av Fredrikssons Äkta Smakglädje

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan