Voxtorpsgården

Hagby

Voxtorpsgården är en ekologisk gård som föder upp grisar och har gårdsförsäljning av styckdetaljer, blodpudding, charkprodukter och annan god mat. I butiken finns också ägg från gårdens egna hönor. Dessutom Chutney, knäckebröd, honung, äppelmust marmelader, samt glass under sommaren.


Voxtorp 411
38896 Hagby

Här når du oss

Charkprodukter
Djur
Ekologisk
Ekologiskt
Fläsk
Gris
Grissafari
Gårdsbutik
KRAV
Växtodling

I närheten av Voxtorpsgården

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan