Källans Naturprodukter

Ruda

Källans Naturprodukter är ett familjeföretag som tillverkar olika hudvårdsprodukter som salvor, naturoljor och naturschampon. Här tillverkas även produkter för hemmet, exempelvis linoljevax, linoljesåpa och läderbalsam. Beställningar kan göras på hemsidan eller köpas i gårdsbutiken.

Källgatan 4
57076 Ruda
www.kallans.se
070-4748747
facebook
twitter
instagram
pinterest

Här når du oss

Byggnadsvård
Förädling
Glögg
Grillsäsong
Gårdsbutik
Hantverk
Kryddor
LCHF
Linoljesåpa
Marknad
Miljövänligt
Naturligt
Presentbutik
Örter

I närheten av Källans Naturprodukter

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan