Mikrogrönsaker

Mönsterås

Mikrogrönsaker

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Ljungnäsvägen 1
383 32 Mönsterås
www.mikrogronsaker.se
info@mikrogronsaker.se
+46735301201
facebook
instagram

Här når du oss

mikrogrönsaker

I närheten av Mikrogrönsaker

Solmarka Gårdsbageri

Solmarka Gårdsbageri

Vassmolösa

Solmarka Bageri är ett ekologiskt och biodynamiskt bageri, två mil söder om Kalmar som är både KRAV - och DEMETER-certifierad. Här bakas Solmarkas delikatessknäckebröd, delikatesskorpor och minst sju sorters matbröd i gamla mjölsorter som dinkel, ölandsvete och emmer. 


I den välsorterade gårdsbutiken med finns hundratals ekologiska produkter utöver bröd. Här finns färska grönsaker från Solmarka Gård, godis, rättvist kaffe och te, godis, kakor och mycket mer. Välkommen in!

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan