Om oss

De bästa gårdsbutikerna i Sverige samlade på ett ställe


Vi som utvecklat gardsbutiker.se är Margareta Lillvik och Andreas Lillvik på Cloud Technologies Sweden AB. Margareta är utbildad trädgårdsingenjör och frontendutvecklare som de senaste åren jobbat med att bygga snygga hemsidor åt stora och små företag. Andreas har jobbat som programmerare de senaste 15 åren och byggt allt från enkla hemsidor till stora system åt kunder som Eon och CDON.

Varje år brukar vi åka runt i Sverige för att upptäcka nya spännande gårdsbutiker.

Vi försöker samla in och uppdatera informationen om gårdsbutikerna kontinuerligt för att hålla den så aktuell som möjligt och ändra den beroende på säsong. Vi vill att Gårdsbutiker.se ska vara till nytta för mindre företag som har svårt att synas på nätet genom att erbjuda en enkel och snygg sida där deras kunder lätt kan hitta information om deras verksamheter.

Du som har en gårdsbutik och vill att din verksamhet ska synas mer på nätet kan lägga upp bilder, logga, öppettider, texter, länkar till din egen hemsida och sociala medier helt GRATIS här på Gårdsbutiker.se. Du som redan har en gårdsbutik på Gårdsbutiker.se kan kontakta oss om du vill uppdatera din information. Om din verksamhet har upphört och du inte vill att dina uppgifter ska synas mer tar vi bort dina uppgifter som vi har på Gårdsbutiker.

Det går även bra att kontakta oss om du ser felaktig eller föråldrad information om en gårdsbutik som du inte äger men som du känner till.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan