Lammbutiken i Äpplerum

Borgholm

Gårdsbutik på öland som säljer handsydda produkter av lammskinn, exempelvis nallar, kuddar, stolsdynor och boor. Tofflor av ull och skinn. Här säljs honung, både kryddad och naturell. Egenproducerade chutneys, marmelader och sylter tillverkade av naturliga råvaror och mycket mer.

Äpplerum Bygata 16
387 94 Borgholm

Här når du oss

Delikatesser
Fårskinn
Gårdsbutik
Hantverk
Honung
Lamm
Lammkött
Lammskinn
Skinn
Tofflor
Ull

I närheten av Lammbutiken i Äpplerum

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan