Västerslät Gårdsbutik och Café

Kalmar

I den mysiga gårdsbutiken finns gårdens egna fläsk och lammkött. Här säljs också presentartoklar, heminredniing och fårskinn samt andra närproducerade varor och grönsaker efter säsong. Gården har även ett café där du kan fika i underbar lantlig miljö. För barnen finns här gungor och lekplats.

Kläckebergavägen 145
395 90 Kalmar

Här når du oss

Café
Charkuteri
Djur
Fläsk
Får
Försäljning
Glass
Gris
Grönsaker
Gårdsbutik
Kakor
Kött
Lamm
Lammkött
Lammskinn
Nötkött
Rökeri

I närheten av Västerslät Gårdsbutik och Café

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan