Candeline

Knivsta

I gårdsbutiken finns lokalproducerade delikatesser i kreativa smaker, bland annat chutney, saft, sylt, marmelader och inläggningar, även havrekex, såser och drycker som glögg och syrensaft. Råvarorna hämtas direkt från naturen. Allt görs i liten skala. Produkterna finns i begränsad mängd beroende på råvarutillgång så skynda på innan din favorit tar slut!

Nysätersvägen 19
741 42 Knivsta

Här når du oss

Bakat
Bakverk
Chutney
Delikatesser
Gårdsbutik
Inläggningar
Kakor
Kex
Knivsta
Marmelad
Marmelader
Mathantverk
Närodlat
Närproducerat
Saft
Småskaligt
Sylt
Uppland

I närheten av Candeline

Franzéns Charkuterier

Franzéns Charkuterier

Örsundsbro

På gården hålls linderödssvin, som är den enda svenska oförädlade lantrasen av gris. Linderödssvinet är tåligt och kan gå ute året runt, på vintern utveckar de en tjock päls som skyddar de mot kyla. Grisarna har hagar på sammanlagt 3 hektar där de kan böka och beta året runt. På Franzéns Charkuterier är det viktigt att grisarna får leva efter sina naturliga instinkter. Här får kultingarna gå med sina suggor så länge de vill.


På hemsidan eller i gårdsbutiken går det att beställa hantverksmässigt tillverkad korv och charkuterier utan nitrit, färskkorvar, lufttorkade skinkor och kött från linderödsgrisar som fått leva ett liv utomhus i stora hagar.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan