Elfviks gård

Lidingö

Elfviks gård ligger endast 30 minuter från Stureplan, i Elfviks naturreservat. På gården finns får, getter, höns, katter och hästar. På Elfviks gårdsbistro kan du njuta av hemlagad mat, ekologiskt lammkött och lammkorv från gården tillsammans med vin i mysig gårdsmiljö. Här kan du även köpa lammskinn från gårdens Gotlandsfår, vid vissa tillfällen också lammkorv. På gården finns också antikbod och försäljning av gamla möbler, snittblommor och konst.  

Elfviks gård
181 90 Lidingö
www.elfviksgard.nu
0701900147
0739692382
facebook
instagram

Här når du oss

Butik
Café
Djur
Ekologiskt
Får
Försäljning
Getter
Gård
Gårdsbutik
Hemlagat
Höns
Lamm
Lammkorv
Lammskinn
Ost

I närheten av Elfviks gård

Franzéns Charkuterier

Franzéns Charkuterier

Örsundsbro

På gården hålls linderödssvin, som är den enda svenska oförädlade lantrasen av gris. Linderödssvinet är tåligt och kan gå ute året runt, på vintern utveckar de en tjock päls som skyddar de mot kyla. Grisarna har hagar på sammanlagt 3 hektar där de kan böka och beta året runt. På Franzéns Charkuterier är det viktigt att grisarna får leva efter sina naturliga instinkter. Här får kultingarna gå med sina suggor så länge de vill.


På hemsidan eller i gårdsbutiken går det att beställa hantverksmässigt tillverkad korv och charkuterier utan nitrit, färskkorvar, lufttorkade skinkor och kött från linderödsgrisar som fått leva ett liv utomhus i stora hagar.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan