Fröö Naturbeteskött

Norsholm

På Fröö Gård i Norsholm finns nötkött, lamm och gris från djur som fötts upp på gården. Fläskköttet kommer från en närliggande gård. I gårdsbutiken finns hamburgare, korv och rökta köttddelar. Här finns även lammskinn, ägg, senap ,rapsoljaoch annat lokalt mathantverk.

Fröö Gård
610 21 Norsholm

Här når du oss

Butik
Chark
Charkprodukter
Fläsk
Fläskkött
Glass
Gris
Griskött
Gårdsbutik
Honung
Hängmörat
Korv
Kött
Köttlåda
Lamm
Lammkött
Lammlåda
Mjölblandning
Nöt
Nötkött
Rapsolja

I närheten av Fröö Naturbeteskött

Slåttergubbens ekologiska fågelmat

Slåttergubbens ekologiska fågelmat

Vreta Kloster

Janne Wester som driver slåttergubben har en passion för fåglar, natur och miljö. Vid gårdsbutiken där han bor ser han dagligen hur det ekologiska lantbruket har positiv effekt för fåglarna. Ena dagen kan det vara ett par hundra tornseglare som seglar över just ett ekologiskt fält för att hitta mat till sina ungar, andra dagar 7 sånglärkor som sjunger över ekofälten på ena sidan vägen medan bara 2 sjunger över det konventionella fältet. 6 par gulärlor i ekorapsen men bara 1 i det besprutade och täta fältet. Så varför fanns det då inte ekologiskt odlad fågelmat att köpa om man verkligen vill bry sig om fåglarna?

All fågelmat vi säljer idag är ekologiskt odlad, vi säljer mest i en webbshop men har också gårdsbutik med självbetjäning dygnet runt. Bemannat vissa dagar på vintern. 

Vi säljer också liar då det är en annan av Jannes passioner, kolla gärna in våra filmer på youtube. Slåttergubben är landets största entreprenör på lieslåtter. 2020 slog och räfsade vi 46 ha ängsmark, främst åt kommuner och länsstyrelser i SÖ Sverige. Välkommen! 

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan