Sahlins Struts

Borlänge

Sahlins Struts är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen. I gårdsbutiken kan du få se världens största ägg som väger 2589 kg och är med i Guiness World Records. Här finns en mångfald av strutsprodukter, dammvippor gjorda av strutsfjädrar, plånböcker, väskor och skor av strutsskinn, hudvårdsprodukter gjorda av strutsolja, som använts sedan faraonernas tid och såklart strutskött och strutsägg.


Gården erbjuder mycket skoj för barnen. Intill kycklingarnas hus finns en stor lekpark, med trampbilar, rutchkanor, gungor och studsmattor, barnen kan även testa att mata strutsarna. För de vuxna finns här sommarpub.


För den som vill veta mer om strutshållning, anordnar gården kurser i strutshållning och har utsetts som exminator för utdelande av certifikat av jordbruksverket. Välkomna!

Sveden 1
78192 Borlänge

Här når du oss

Barnvänligt
Gårdsbutik
Kött
Olja
Skinn
Struts

I närheten av Sahlins Struts

Franzéns Charkuterier

Franzéns Charkuterier

Örsundsbro

På gården hålls linderödssvin, som är den enda svenska oförädlade lantrasen av gris. Linderödssvinet är tåligt och kan gå ute året runt, på vintern utveckar de en tjock päls som skyddar de mot kyla. Grisarna har hagar på sammanlagt 3 hektar där de kan böka och beta året runt. På Franzéns Charkuterier är det viktigt att grisarna får leva efter sina naturliga instinkter. Här får kultingarna gå med sina suggor så länge de vill.


På hemsidan eller i gårdsbutiken går det att beställa hantverksmässigt tillverkad korv och charkuterier utan nitrit, färskkorvar, lufttorkade skinkor och kött från linderödsgrisar som fått leva ett liv utomhus i stora hagar.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan