Olsvenne Gårdskött

Havdhem

Olsvenne Gårdskött erbjuder nöt- och lammkött av högsta kvalitet från gårdens egna kor och lamm. I gårdsbutiken säljs styckat och vakuumförpackat kött samt olika korvar och salami, rökta produkter med mera. Allt tillverkat av gårdens eget kött.


Näs Olsvenne 159
623 37 Havdhem

Här når du oss

Angus
Butik
Ekologiskt
Gård
Gårdsbutik
Hängmörat
Kött
Köttlåda
Köttlådor
Lamm
Lammkorv
Lammkött
Lammlåda
Lammlådor
Nöt
Nötkorv
Nötkött
Oxkött
Salami

I närheten av Olsvenne Gårdskött

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan