Gute glass

Visby

Gute glass har en glassbar i Visby med fin utsikt över staden, glassen finns i massor av goda och intressanta smaker, som honung & vanilj, yoghurtglassar, sorbet och mycket mer, all glass är gjord på ekologisk mjölk och grädde utan onödiga tillsatser. 

Barlingbo Stava 300
621 78 Visby
Ekologisk glasshantverk från G
klara@guteglass.se
0498284100
0737319796
facebook
instagram

Här når du oss

Bär
Café
Charkprodukter
Cider
Glass
Gårdsbutik
Gårdsmejeri
Honung
Kryddor
Mjölk
Ost
Smör
Ägg
Äppelmust
Öl

I närheten av Gute glass

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan