Gotlanders Ekogård

Ljugarn

Gotlanders Ekogård är en KRAV gård med tillhörande gårdsbutik på Gotland. I butiken säljs ägg, potatis, säsongens färska grönsaker, lammkött, färska kryddor och bär . Här finns även lammskinnsvaror såsom fina pläder och mycket mer. Utbudet kan variera beroende på säsong. 

Lau Liffride 127
62362 Ljugarn

Här når du oss

Butik
Bär
Ekologiskt
Försäljning
Gotlandsfår
Grönsaker
Gurka
Gård
Gårdsbutik
Hallon
Jordgubbar
KRAV
Kryddor
Lammkött
Lammskinn
Morötter
Potatis
Rödbetor
Sallat
Tomater
Vinbär
Ägg

I närheten av Gotlanders Ekogård

Mikrogrönsaker

Mikrogrönsaker

Mönsterås

Boosta din hälsa med mikrogrönt! 

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent. 


Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. Besök gärna vår hemsida eller följ oss på sociala medier för mer information.

Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

  • Karta
  • Kontakt
  • Om oss
Gårdsbutiker

Gårdsbutiker

info@gardsbutiker.se

Vill du också synas?

Kontakta oss om du vill att din gårdsbutik ska synas hos oss eller om du vill ändra uppgifterna om din gårdsbutik.

Kontakta oss
© 2020 Cloud Technologies
Powered by Nimles
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan